SOLO TOUT

 

Waarschienlik ut beste a capella mannekoër van Venlo e.o.

gallery/logo solo tout
gallery/site-banner

Archief nieuws 2019

3 augustus 2019

Het jaarlijkse zomer-uitstapje naar "Kölle" was wederom gepland. Met een ietwat magere bezetting (qua aantal mannen, niet qua omvang per man) togen we om 08:00 uur met het boemeltje naar Keulen, om daar net voor 10 uur aan te schuiven aan het traditionele ontbijt bij Früh. Daarna was het rap op weg naar ons vaste terras bij Sion, waar we de eerste liederen lieten horen. Het was een primeur omdat we gebruik maakten van een versterkingsbox om de door Erik ingespeelde pianobegeleidingen bij Hallelujah en California Dreaming te gebruiken.

Het was duidelijk minder druk in Keulen dan normaliter, ongetwijfeld omdat het hartje zomer was. Desalwelteplus zat de stemming er al snel goed in en na het opluisteren van een paar vrijgezellen-feesten, waarbij we getrakteerd werden op allerlei jeugdige schnapps-varianten, togen we richting Gaffel waar we eerst bij het fontein een concertje gaven en daarna op het terras plaatsnamen. Het daar aanwezige publiek genoot van ons gezang en begon al snel geld te bieden om verzoeknummers te krijgen.

Naar eeuwenoude traditie werd de dag afgesloten met het eten van meters braadworst bij Sion.

6 oktober 2019

We zijn uitgenodigd op het 30-jarig jubileum van Campanella (www.campanellategelen.nl) om hun jubileumconcert in het Schutterij-museum in Steyl op te luisteren. Naast het jubilerende koor gaven ook Lilly-Jane Young en Sander Stürbl acte de presence. We konden als Solo Tout een leuke mengeling van hoogstaande vierstemmige zang met de nodige humor brengen, met als hoogtepunt de serenade aan presentatrice T-t-t-Tari. Het was een zeer geslaagd optreden en we konden na afloop nog gezellig napraten met alle deelnemers, onder genot van heerlijke broodjes en natuurlijk een lekker biertje en wijntje.

6 juli 2019

Solo Tout treedt maar liefst 4 keer op tijdens het "Achterum in 't Ven" festival, waar we te gast zijn bij Bed & Breakfast 'Vissershof' in 't Ven.

De bezoekers, die een culturele rondgang door 't Ven maakte, werden verrast door een afwisselende doorsnede uit het repertoire van Solo Tout, vakkundig aan elkaar gepraat door Paul Janssen en Jos Notermans. Helaas was het na de eerste 2 optredens gedaan met de zon en moesten we vluchten naar de groente-verkoop hal van Vissershof, maar dat mocht de pret niet drukken.

15 april 2019

Solo Tout heeft in Erik Munten een nieuwe dirigent gevonden. Wij nemen vandaag afscheid van Renate Versleijen, die ons door de moeilijke opstart van een zangvereniging heeft geholpen. Bedankt Renate voor al je inspanningen en geduld!

10 februari 2019

Solo Tout gaat op 6 juli a.s. optreden op het "Achterum in 't Ven" festival in 't Ven. Nadere informatie volgt.