NIEUWS 2016

16 december 2016

Solo Tout treedt op in het Toon Hermans huis in Venlo op de Kerst-bijeenkomst. Hoewel wij nauwelijks een kerst-repertoire hebben, kunnen we met Hallelujah, Vahanachnoo en natuurlijk Stille Nacht toch de juiste sfeer neerzetten.

 

10 december 2016

Voor de 2e keer wordt Köln aangedaan, dit keer vanwege Kerst. Doordat het echt hondenweer is in Köln die dag worden wij gedwongen om lang binnen te blijven bij elke kroeg en daar dan maar gerstenat te nuttigen.

 

18 september 2016

In de avond wordt een mini-concert gegeven bij café "De Hertog van Gelder"

 

25 juni 2016  

Aftrap van de wereldtournee van Solo Tout in Keulen in Duitsland. Solo Tout heeft gedurende de gehele zaterdag in diverse lokale etablisementen een uitgebreid programma ten gehore gebracht. Welke lokalen zij aandeden was zelfs voor de eigenaren daarvan een grote verrassing. Zo ook voor Solo Tout zelf. Vast staat dat op het einde van de dag bijna sprake was van een algehele drooglegging in Keulen.

 

25 Maart 2016  

Op vrijdag 25 maart viert Gé Versleijen zijn 60e verjaardag in Café De Keizer in Venlo en uiteraard is 'Solo Tout' daar aanwezig.

Met het zingen van de eerste 3 nummers die ze min of meer onder de knie hebben, is het eerste inofficiële concert van Solo Tout een feit.

Dat de aanwezige fans de zaal bijna afbraken van enthousiasme kon helaas niet bijdragen tot een toegift... de heren hebben simpelweg nog niet meer repertoire!